Groei in communicatie

Communicatie trainingen

Pieter Kole is een zelfstandig gevestigde trainer/opleider op gebied van communicatie en management.

Zijn specialisatie is professionele communicatie. Hij verzorgt trainingen en opleidingen op het gebied van

 • omgaan met morele dilemma’s
 • persoonlijke effectiviteit
 • leidinggeven
 • teamsamenwerking.

Zijn dienstverlening bestaat uit het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen voor uiteenlopende doelgroepen en het adviseren van leidinggevenden op deze terreinen.

Hij werkt met het motto: ‘plezier in leren’. In de trainingen creëert hij een positief leerklimaat en helpt hij de verborgen talenten te ontwikkelen.

Hij heeft samenwerkingsverbanden met diverse bureaus en organisaties.

3 reacties op Groei in communicatie

 1. Veroniek Clerx schreef:

  Geachte heer Kole,

  u bent mij aanbevolen door mevrouw Marret Kramer in Haarlem.
  Ik informeerde bij haar naar stagemogelijkheden. Dit omdat ik momenteel de masteropleiding Socratisch Coachen volg bij Hilde Veraart-Maas. Zeer interessante en verrijkende opleiding. Maar de theorie vraagt nu om praktische oefening.

  Gezien uw specialisatieterreinen heeft Marret mij doelgericht verwezen. Want met name waar het gaat om het ‘onthullen van verborgen talenten’ en het verwerven van ‘persoonlijke effectiviteit’ veronderstel ik dat de (vraag- en uitdaag)techniek van het Socratisch Coachen een bijdrage zou kunnen leveren.
  Uiteraard ben ik graag bereid tot nadere toelichting.

  Ik ben benieuwd naar uw reactie,

  Met dank en vriendelijke groet,
  Veroniek Clerx

  • PieterKTO14 schreef:

   Dag Veroniek,

   Ik heb uw bericht helaas gemist. Zo vaak kijk ik niet op mijn website en ergens is de automatische melding dat er een reactie is in cyberspace blijven hangen.

   Het kan zijn dat mijn antwoord te laat komt; Socratisch coachen is niet kernactiviteit; wel geef ik dilemmatraiingen en ben aardig tijd in het begeleiden van Socratische gesprekken. Ook dat laatste is slechts beperkt.

   Ik ben sneller bereikbaar via telefoon: 06 513 68 239 of per mail phkole@gmail.com

   En als je Marret ziet/spreekt, doe haar de hartelijke groeten van mij.

   Pieter Kole

 2. Eveline de Vries schreef:

  Hoi Pieter, het is niet helemaal duidelijk of ik je via deze weg kan bereiken maar ik probeer het gewoon.
  Ik weet niet of je nog weet wie ik ben dus daarom de hint dat ik ooit met Marjan en Chandra heb gewerkt voor het AI programma en je daar soms voor trainingen klantendienst of deurwaarders heb ingezet ( denk ik). Op dit moment zit ik bij BCAO en daar zie ik je soms rondlopen. Ik denk dat je voor BCA een klus doet maar dat weet ik niet zeker. Iig vroeg ik me af of je een keer in het Grand café wilde bijkletsen, 1 omdat me dat leuk lijkt en 2. Omdat ik samen met 2 collega’s een workshop integriteit en HNW moet bedenken en ik me kan voorstellen dat jij ons daar op weg kan helpen. Het is wel gratis, maar misschien vind je het zelf ook wel leuk om deze combinatie eens te bespreken. Mijn collega is al jaren het pioniersteam HNW bij BCAO en is denk ik goed in staat te vertellen waar hij tegenaan loopt. Dus heb je zin en tijd en ben je toch op Walterbosch dan hoop ik dat we een keer af kunnen spreken. Groetjes Eveline

Reacties zijn gesloten.